Filmpresentatie kunstfilms tijdens tentoonstelling

11-30-2018
Mijn jubileumtentoonstelling "Verbintenissen" van de Maassluise kunstenaar is inmiddels een maand in Museum Maassluis te zien. Het is een veelzijdige tentoonstelling waarin ik mijn Maassluise projecten, maar ook nieuw werk; monumentale tekeningen over de verbintenis tussen mens en paard laat zien.

Tijdens deze expositie zijn er een aantal speciale zondagmiddagen waarin ik een bijzonder onderdeel van mijn werk presenteert. De volgende presentatie is zondag 16 december. Dit keer laat ik een aantal van mijn kunstfilms zien. Ik heb naast een aantal korte documentaires (o.a. "Een levend schilderij" waarin het Douanehuisje met de bankzitters de hoofdrol speelt) meerdere kunstfilms gerealiseerd. Deze films hebben, anders dan documentaires of fictiefilms meestal geen eenduidig verhaal, ze hebben een experimenteler karakter. De kijker wordt meegenomen in een stroom van beelden en heeft de mogelijkheid zelf het verhaal te bedenken. Wie gaat er deze uitdaging aan en komt zondag 16 december naar Museum Maassluis.
De middag begint om 14.30u er wordt geen extra entree geld gerekend. Adres Museum Maassluis: Zuiddijk 16-18, open van di t/m zo van 14.00u tot 17.00u.Terug Afdrukken