Nieuw werk en Douanehuisje project

tekeningen, kunst en filmproject


Momenteel werk ik aan een serie (monumentale)tekeningen, waarin ik mijn visie toon op de bijzondere relatie tussen mens en paard.

Vorig jaar is het kunst en filmproject 'Mensen van het Douanehuisje" afgerond. Een onderdeel hiervan is de film “Een levend schilderij” deze is tijdens het Maassluise Filmfestival in première gegaan.

In de documentaire zijn op een karakteristieke manier de verhalen van de vaste en toevallige bezoekers van de bankjes rond het Douanehuisje op het havenhoofd van Maassluis vastgelegd.‘Een levend schilderij’ is een intrigerend portret van een bijzondere plek waar heden en verleden samenkomen in een levend schilderij.

In april 2014 is in het kader van dit project het permanente kunstwerk “Mensen van het Douanehuisje” onthuld, bestaande uit 16 tekstplaten met markante uitspreken van de geïnterviewde, in de bestrating rond het huisje.Ga voor foto's naar pagina kunstwerk

De documentaire is voor €20,00 te koop bij boekhandel Het Keizerrijk en Mastersound beide op de Noorvliet en Museum Maassluis op de Zuiddijk in Maassluis. U kan hem ook altijd bij mij zelf bestellen.
M:gvdcraats@hetnet.nl
T:0620907148


Terug Afdrukken